Kezd őszülni a nyár

Ha szereted az irodalmat, ha nem ijedsz meg az új dolgoktól és megközelítésektől, ráadásul szorult beléd jó adag játékkedv és kreativitás, akkor ez az anyag neked való. Ha úgy véled, hogy az iskolai munka nem csupán tantárgyak „letanítása”, hanem az egyik legcsodálatosabb művészet, amely során a gyerekek személyiségét fejlesztjük, akkor szintén neked való ez a tananyag. Ha szeretsz komplex módon gondolkodni, és hiszel abban, hogy a gyerekek kreativitása csodákra képes, akkor is nyugodtan belevághatsz ebbe a munkába. Ha hiszed, hogy Isten a világ minden csodájában jelen van, amit érdemes a gyerekekkel felfedeztetni, akkor fantasztikus élményekben lehet részed ennek a tananyagnak a segítségével. Ráadásul, ha tanítás során mersz alkotó módon, kreatívan hozzányúlni a tananyaghoz, akkor a legjobb helyen jársz, mert vele inspiráló segítséget kapsz a munkádhoz.

Online segédanyagok

Nyárutó-
őszelő /
szeptember

Körös-
körül /
október

Világ-
otthon /
november

Nyárutó-őszelő / szeptember

Gyerekkuckó

A továbbiakban a kötet “Gyermekkuckó” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Világteremtő csodafa

A továbbiakban a kötet “Világteremtő csodafa” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Aranylevél

A továbbiakban a kötet “Aranylevél” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

1.3 Köszöntő énekek

Már tapsoljunk, újra vigadjunk… köszöntőének kottával együtt

 

1.4 Őszi girland

Őszi girland mintafotók: az 1. fotó és a 2. fotó

Őszi girland levélsablonok: az 1. sablon és a 2. sablon

Pásztorok, vásárok

A továbbiakban a kötet “Pásztorok, vásárok” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Messzi földeken

A továbbiakban a kötet “Messzi földeken” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Velünk élő népek

A továbbiakban a kötet “Velünk élő népek” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Lyukas zászló

A továbbiakban a kötet “Lyukas zászló” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

A hit tornyai

A továbbiakban a kötet “A hit tornyai” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Kicsiny állatok

A továbbiakban a kötet “Kicsiny állatok” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Hűséges társaink

A továbbiakban a kötet “Hűséges társaink” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.

Mesesarok

A továbbiakban a kötet “Mesesarok” című részének feldolgozását segítő, az Ötlettár lenti listában megjelölt fejezeteihez kapcsolódó segédleteket tesszük elérhetővé.